Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot obtenir més informació aquí. Acceptar.
ca es en
archius

archius

Virginia Delgado Sandalinas

Vilanova i la Geltrú, 1978

Graduada Social, Advocada en exercici, col.legiada a l'Ilustre Col.legi d'Advocats del Vallès Oriental amb el núm. 1814 i Experta en Valoracions Immobiliàries.

La meva experiència al món jurídic començà al Departament de Personal d'Indústrias Jijonencas, cap a l'any 1997. Vaig estudiar Relacions Laborals a la Universitat Pompeu Fabra i vaig iniciar-me a la gestió laboral acompanyada de Jaume Martorell, gestor administratiu i assesor de Pymes a Vilanova i la Geltrú. Va ser ell qui de fet em va animar a estudiar Dret en veure que m'apassionava la matèria.

Vaig acabar Dret l'any 2004 i des d'aleshores i fins l'any 2009 vaig aprendre l'ofici d'advocat de Josep-Antoni Gràcia Vicente, fundador de Gràcia i Malfeito (Mundilex, Societat d'Advocats), a qui estaré sempre agraida.

Des de l'any 2009 estic exercint pel meu compte i col.laboro amb companys de professió, altres professionals del món del dret i de l'arquitectura i amics. 

La meva dedicació preferent és el dret civil: matrimonial, successori, immobiliari i general. El dret és la meva passió i exercir-lo la meva vocació. El que he aprés és que la passió, l'enginy i la honestedat són els ingredients per a fer un treball impecable.